Germanii au inventat centura de castitate a secolului XXI care le protejează pe femei de viol. ,,Suntem foarte mândri de ei”. Lenjeria intimă a provocat, însă, multe controverse

28 01. 2017, 01:00

Numiţi ,,Pantalonii de siguranţă” sunt realizaţi dintr-un material rezistent şi au la brău un lacăt cu alarmă.

Sandra Seitz, creatoarea lenjeriei, afirmă că în trecut a fost atacată de un grup de bărbaţi care au încercat să-i tragă pantalonii jos, astfel i-a venit ideea realizării unei lenjerii de protecţie, conform Oddity Central.

Lenjeria are trei tipuri de protecţie. Pantalonii sunt realizaţi dintr-un material rezistent foarte greu de tăiat sau rupt. Lacătul previne tragerea pantalonilor în jos înainte de dezlegarea elasticului.

Credit: Sandra Seitz

În zona inghinală, pantalonii au un alt material protectiv care previne ruperea acestora. Lenjeria este dotată şi cu un sistem de alarmă care produce un sunet strident care se activează atunci când pantalonii sunt traşi. Purtătorul poate activa alarma voluntar prin tragerea elasticului. 

,,Pantalonii furnizează triplă protecţie împotriva violului, suntem foarte mândri de ei,” spune Seilz. Lenjeria este produsă în două modele: pentru purtatul zilnic, la preţul de 107 de dolari, şi pentru alergat – 160 de dolari. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

Ar trebui să porţi lenjerie intimă în timpul somnului? Rezultatele interesante ale unor studii realizate pe femei şi bărbaţi
 
Ce lenjerie intimă se purta în Evul Mediu. Descoperirea care spulberă cel mai vechi mit – FOTO
 
Cum arăta „naatsit”, lenjeria intimă tanga pe care o purtau femeile inuite cu 130 de ani în urmă
 
Moda a fost, de-a lungul timpului, marcată de apariţii ingenioase, mai ales când este vorba despre lenjeria intimă. Top 10 piese ”nebuneşti”