Replica DURĂ pe care un mare astrofizician i-a adresat-o lui Elon Musk: ,,Chiar îmi place Pământul”

06 04. 2017, 00:09

Astrofizicianul a declarat că va realiza lunga călătorie către Marte doar dacă Musk îşi trimite mai întâi mama pe Planeta Roşie şi o aduce în viaţă înapoi pe Pământ. Într-un interviu recent, Neil a declarat că nu ar pleca pe Marte dacă este vorba doar despre o călătorie dus, informează Mail Online. 

,,Chiar îmi place Pământul. Aşadar orice călătorie pe care aş accepta-o către o altă planetă dacă nu sunt sigur că mă pot întoarce, viu, înapoi,” a scris Neil în timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri pe Reddit. 

,,De asemenea, nu aş accepta o călătorie pe Marte până când Elon Musk nu îşi trimite mama şi o aduce vie înapoi pe Pământ. Atunci voi accepta,” a adăugat el. 

Tyson a oferit acest răspuns după ce un utilizator i-a cerut părerea privind reuşita companiei Space X în momentul în care a retrimis în spaţiu o rachetă utilizată anterior.  Deşi Tyson a declarat că nu ar dori să călătorească pe Marte, a lăudat reuşita companiei de a reutiliza propulsoarele, metodă care, după cum afirmă şi el, ar putea revoluţiona zborul în spaţiu.  ,,Orice demonstraţie a posibilităţii reutilizării părţilor unei rachete este incredibilă,” afirmă Tyson. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

Compania SpaceX caută deja un loc de amartizare pentru următoarea misiune pe planeta roşie
 
VIDEO SpaceX va „plimba” doi turişti în jurul lunii anul viitor
 
La cinci luni de la dezastru, SpaceX a reuşit să lanseze o rachetă cu succes
 
Ce a dus la explozia rachetei Falcon 9 a SpaceX care a distrus satelitul Facebook în valoare de 200 de milioane de dolari