Home » D:News » Cum arată nou avion Boeing achiziţionat recent de Tarom – GALERIE FOTO

Cum arată nou avion Boeing achiziţionat recent de Tarom – GALERIE FOTO

Cum arată nou avion Boeing achiziţionat recent de Tarom – GALERIE FOTO
Publicat: 24.05.2017
Tarom a prezentat un avion Boeing, dintre cele două pe care le-a achiziţionat recent.

Directorul general Tarom Eugen Davidoiu Director a semnat  la începutul lunii mai contractul pentru achiziţionarea în leasing a două aeronave de tip Boeing 737 seria 800 NG. Aeronavele B 737-800 NG au o capacitate de 189 locuri, achiziţionate în leasing pe o perioadă de 10 ani, scrie Gândul.

”Precizăm faptul că procedura de achiziţie s-a desăşurat într-un timp optim, urmare a nevoii de operare a tuturor rutelor propuse pentru orarul de vară. Achiziţionarea este ocazionată de oportunităţile apărute în piaţă. Conform cererii de ofertă lansate de companie, pe plan internaţional, aceste două aeronave au fost singurele aeronave noi,în momentul lansării cererii de oferă. În urma ieşirii din flotă, a celor două Airbus A310, s-a simţit nevoia stringentă de completare a flotei TAROM pentru ca toate rutele să fie operate conform planului de zbor. Menţionăm că, cele două Airbus scoase din operare anul trecut, au reprezentat o cincime din capacitatea de transport a flotei, capacitate ce va fi preluată de către noile aeronave”, precizează, într-un comunicat de presă, Tarom.

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).­

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Airbus şi TAROM trec pe biocarburanţi

Aeroportul secret din Arabia Saudită. De aici sunt lansate drone şi avioane fără piloţi. Care este scopul lor?

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase