Home » D:News » Care este melodia favorită a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Când o aude nu se poate abţine să nu danseze

Care este melodia favorită a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Când o aude nu se poate abţine să nu danseze

Publicat: 24.07.2017
Care este melodia favorită a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Când o aude nu se poate abţine să nu danseze
Regina Elisabeta a II-a este foarte strictă cu tabieturile sale, mai ales cu obiceiurile care ţin de eticheta regală. Şi, deşi poate părea o fire rigină din această cauză, puţini ştiu că reginei îi place să se distreze, dar mai ales să asculte muzică.

Înainte de a i se servi micul dejun, Majestatea Sa este trezită în fiecare dimineaţă de către flautistul regal, care-i cântă zilnic sub fereastră la ora 9.00, timp de 15 minute, după cum precizează The Mirror.

De altfel, Chris Evans, crainicul de radio, a împărtăşit cu publicul său “secretul” reginei, acela că una dintre melodiile sale favorite  este chiar “Dancing Queen”, care aparţine faimoasei trupe ABBA. DJ-ul a precizat că acest lucru l-a aflat chiar în timpul unui dineu regal care a fost ţinut la Castelul Windsor, în care gazda evenimentului era chiar Majestatea Sa, potrivit one.ro.

După servirea meniului principal şi după susţinerea unor discursuri, invitaţii au fost delectaţi cu muzică disco, iar când s-a auzit „Dancing Queen” a celebrei formaţii, Regina ar fi spus cu voce tare: „Mereu încerc să dansez când se aude melodia asta pentru că eu sunt Regina şi pentru că îmi place să dansez”, scrie click.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase