Prinţul George nu are voie să îşi facă un ”cel mai bun prieten” la şcoală. Care este motivul

16 09. 2017, 14:30

Motivul? Există o politică ciudată la şcoala la care învaţă Prinţul George, prin care copiii sunt descurajaţi să îşi facă un prieten foarte bun, informează Mediafax.

Potrivit jurnalistei Jane Moore, care şi-a împărtăşit cunoştinţele în cadrul unei emisiuni, această regulă are rolul de a-i învăţa pe copii despre bunătate, în aşa fel încât nimeni să nu fie dat la o parte.

„Există pretutindeni indicatoare care amintesc ”fii bun” – ăsta e motto-u şcolii”, a spus Jane, adăugând: „Nu vă încurajează să aveţi cei mai buni prieteni”.

Ideea din spate este că şcoala doreşte ca toţi copiii să se simtă parte a unui întreg şi niciun copil să fie dat la o parte. ”După cum probabil ne amintim cu toţii, odată ce găseşti cel mai bun prieten în clasă, nu sunt prea multe lucruri care distrug legătura”, a spus jurnalista, amintind că o prietenie exclude alte persoane.

Şcoala Thomas se asigură, de asemenea, că nu există nici o excludere a elevilor, atât în afara, cât şi în interiorul instituţiei, cu ajutorul unor reguli destul de unice privind invitaţiile la petrecerea de naştere.

„Există o politică conform căreia dacă copilul are o petrecere – cu excepţia cazului în care fiecare copil este invitat – nu oferiţi invitaţii în clasă”, a mai spus Jane, comentând: „Cred că este un lucru foarte bun pentru că nimeni nu se simte exclus „.