Mâncărurile pe care nu ar trebui să le găteşti niciodată în slow cooker

12 11. 2017, 12:00
Iată ce nu trebuie să pui în slow cooker dacă vrei să ai parte de o masă delicioasă.
 
Peşte
 
Unul dintre motivele pentru care nu trebuie să găteşti peşte la slow cooker este că vei găsi casa mirosind ca o pescărie şi nu este chiar tocmai ce ai nevoie. Nu numai aceasta este problema, ci şi faptul că această metodă de a găti va face peştele foarte uscat. Clare Lane, private chef în New York, a spus pentru seriousseats.com că pentru peşte cel mai potrivit mod de a-l pregăti este pe grătar, mai ales că nici nu durează foarte mult.
 
Piept de pui fără os
 
La fel ca şi peştele, pieptul de pui se va usca foarte tare dacă este gătit în slow cooker din cauza faptului că nu are suficientă grăsime. Dacă totuşi vrei să găteşti piept de pui, pune-l cu tot cu os şi nu uita să îi scoţi pielea înainte de a-l arunca în vas.  
 
Legume verzi
 
În general legumele puse la slow cooker sunt o variantă excelentă de garnitură. Totuşi, cele verzi îşi vor pierde din culoare lăsate în vas pentru o zi întreagă. Poţi să le adaugi în ultimele 10 minute de gătit pentru a le păstra aspectul.
 
Citeşte continuarea pe Gustarte.