Home » D:News » Fostului principe Nicolae i s-a dat voie să participe la înmormântarea regelui Mihai, bunicul său

Fostului principe Nicolae i s-a dat voie să participe la înmormântarea regelui Mihai, bunicul său

Fostului principe Nicolae i s-a dat voie să participe la înmormântarea regelui Mihai, bunicul său
Publicat: 10.12.2017
Fostul principe Nicolae a primit acordul Casei Regale de a participa la funeraliile Regelui Mihai, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache.
Avocatul Radu Enache a confirmat, pentru Digi24, că fostul principe a primit o adresă din partea Casei Regale, prin care a fost anunţat că poate participa la funeraliile Regelui Mihai, aşa cum ceruse, conform Mediafax.
 
După decesul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae susţinea că nu a fost informat de familia sa cu privire la moartea bunicului său, însă va fi prezent la înmormântarea de la Curtea de Argeş.
 
Nicolae Medforth-Mills a fost acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forţat uşa de la reşedinţa din Elveţia a Majestăţii Sale, anunţa, la începutul lunii noiembrie, Casa Regală, printr-un comunicat de presă. Casa Regală a înaintat o plângere la poliţia elveţiană.
 
Regele Mihai a încetat din viaţa, marţi, la ora 13.00, la reşedinţa sa din Elveţia. Trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale va fi adus în România pe 13 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 16 decembrie.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase