Home » D:News » „Cine a fost Charles Darwin?” un atelier dedicat copiilor

„Cine a fost Charles Darwin?” un atelier dedicat copiilor

„Cine a fost Charles Darwin?” un atelier dedicat copiilor
Publicat: 09.02.2018
Un atelier intitulat "Cine a fost Charles Darwin? ", dedicat copiilor, va avea loc pe 17 februarie, de la ora 11.30, la librăria Humanitas de la Cişmigiu din Bucureşti, informează Editura Trei.
Atelierul este organizat de Editura Pandora M, Librăria Humanitas de la Cişmigiu şi Asociaţia Learning by Teaching şi este dedicat copiilor cu vârsta între 7 şi 12 ani, informează Mediafax.
 
Participanţii pot descoperi o mulţime de lucruri interesante despre Charles Darwin – savantul care, formulând teoria evoluţionistă, a declanşat o revoluţie a gândirii. Ghid va fi dr. Andreia Petcu, manager educaţional la Asociaţia Learning by Teaching, împreună cu care copiii pot realiza hărţi cu expediţia lui Darwin în insulele Galapagos, pentru ca la final să poată câştiga unul dintre premiile
Literati.
 
Copiii vor afla mai multe despre Charles Darwin, de la copilăria acestuia, când prefera să colecţioneze insecte în loc să meargă la şcoală şi până când a devenit renumitul savant ale cărui idei stau la temelia ştiinţei moderne.
 
Atelierul se bazează pe informaţii din cartea „Cine a fost Charles Darwin?”, de Deborah Hopkinson, publicată de Editura Pandora M în colecţia „Cine a fost…?”.
 
Intrarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail: [email protected].
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase