Home » D:News » Bill Gates va apărea în serialul „Teoria Big Bang”

Bill Gates va apărea în serialul „Teoria Big Bang”

Bill Gates va apărea în serialul „Teoria Big Bang”
Publicat: 24.02.2018
Miliardarul Bill Gates, cofondator al Microsoft Corporation, considerat ca fiind cel mai bogat om din lume, a fost distribuit în serialul „Teoria Big Bang”, unde va interpreta un rol principal. Serialul „Teoria Big Bang”/”The Big Bang Theory” este un sitcom american, creat şi regizat de Chuck Lorre şi Bill Prady, care a avut premiera pe CBS, la 24 septembrie 2007.
Miliardarul Bill Gates va apărea doar într-un singur episod, în calitate de vedetă invitată, anunţă postul CBS, pe pagina sa oficială de Twitter. Episodul în care va apărea cel mai bogat om din lume va fi difuzat, în luna martie 2018. Se mai specifică că, în 2001, Bill Gates a apărut şi în serialul «Frasier», informează Rador.
 
Potrivit unor informaţii, Compania Netflix a reluat filmările la «House of Cards». Filmările de la noul sezon al serialului „House of Cards”, a cărui producţie a fost oprită brusc, în toamna anului 2017, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală formulate împotriva actorului său principal Kevin Spacey au fost reluate miercuri, după o pauză de peste trei luni. Actorii Diane Lane şi Greg Kinnear vor interpreta rolurile principale din serial.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase