Prima pagină D:News

Şi-a amplasat camera foto lângă platforma de lansare a rachetei Falcon 9 însă a rămas fără ea

Oana Bujor 05.27.2018 | ● Vizualizări: 1012
Sursa: Bill Ingalls/ Facebook     + zoom
Galerie foto (1)

Fotograful NASA Bill Ingalls a reuşit să surprindă o imagine uimitoare în timpul lansării rachetei Falcon 9 operată de SpaceX din 23 mai. Însă din nefericire una dintre camerele sale a fost distrusă în timpul lansării.

În ciuda condiţiei în care a găsit camera, Ingalls a reuşit să realizeze unele imagini înainte de a fi topită de căldura intensă. Conform Tech Times, în cadrul unei postări pe Facebook, Igalls a prezentat povestea despre camera sa distrusă, incluzând şi imagini cu aparatul care încă ardea. 

Imaginea recuperată de pe cameră/Bill Ingalls/ FacebookFotograful susţine că a amplasat camera în perimetrul platformei de lansare şi a descoperit că a fost topită complet de foc. Însă conform postării sale, aparatul a reuşit să înregistreze imagini până în momentul în care a fost distrusă complet. Deşi iniţial fotograful nu a afirmat cât de departe era camera de rachetă, el a declarat ulterior că alte camere au fost amplasate mult mai aproape de platformă, însă nu au avut aceeaşi soartă. 

Bill Ingalls susţine că un bărbat cu un extinctor a încercat să oprească incendiul însă era prea târziu. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Tag-uri: spacex | aparat foto | camera | imagini | nasa