Imagini cu momentul în care un elefant a căzut peste public la un circ din Germania

11 07. 2018, 09:19

În urmă cu o lună, din cadrul circului Krone un elefant a evadat şi a avut câteva minute de libertate pe străzile oraşului, mai spun reprezentanţii PETA. Însă, recent, a avut loc un alt incident tot la acelaşi circ, unul dintre elefanţi fiind împins către public. Tech Times notează că nimeni nu a fost rănit grav, însă un bărbat a suferit tăieturi la picior. 

Imaginile arată cum membrii circului au încercat să ridice elefantul, iar spectacolul a continuat. Persoanele ce militează pentru protejarea animalelor au apelat din nou la autorităţile germane pentru a interzice circurile cu animale, argumentul principal fiind că aceste animale sunt forţate să facă anumite cascadorii. 

Din 2017, în România, este interzisă folosirea animalelor sălbatice în circuri, cu excepţia câinilor, cailor, delfinilor şi a unor păsări exotice. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

Niciun circ din România nu va mai folosi animale sălbatice în spectacole. Care sunt vietăţile care vor apărea în reprezentaţii
 
Un circ celebru din Statele Unite se închide după 146 de existenţă. Ce a dus la această decizie
 
Situaţie bizară şi extrem de sumbră: există mai mulţi tigri ca ”animale de companie” decât există în sălbăticie
 
Campanie de interzicere a exploatării animalelor sălbatice în circuri după ce 11 animale de la Circul Globus au murit în urma unui incendiu