Home » D:News » George R. R. Martin confirmă titlul serialului inspirat de „Game of Thrones”

George R. R. Martin confirmă titlul serialului inspirat de „Game of Thrones”

George R. R. Martin confirmă titlul serialului inspirat de „Game of Thrones”
Publicat: 02.11.2018
Scriitorul George R. R. Martin, autorul cărţilor care au stat la baza serialului de succes "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", a confirmat titlul spin off-ului acestuia, "The Long Night", potrivit contactmusic.com.
La începutul săptămânii, a fost anunţat că actriţa britanică Naomi Watts va juca în noul serial, pentru care filmările vor debuta anul viitor. Naomi Watts va juca rolul unei „persoane mondene charismatice care ascunde un secret întunecat”, potrivit producătorilor, scrie Mediafax.
 
Producţia a fost comandată de postul HBO în luna iunie, iar povestea noii serii are loc cu câteva mii de ani înainte de evenimentele prezentate în „Game Of Thrones”.
 
Miercuri, George R. R. Martin a scris pe platforma de micro-blogging Twitter: „Este pe cale de a fi stabilită distribuţia pentru «The Long Night», primul serial comandat pentru a-i succede «Game of Thrones»”.
 
Tot scriitorul a explicat într-un mesaj publicat recent pe blogul său că există mai multe proiecte în dezvoltare ca posibile continuări pentru „Game of Thrones”.
 
Scenariul serialului „The Long Night” este semnat de Jane Goldman („Kick-Ass”, „Kingsman”) şi de scriitorul George R. R. Martin.
 
„Această serie va prezenta decăderea lumii, de la epoca de aur a eroilor la momentele cele mai întunecate”, informa HBO într-un comunicat, la începutul lunii iulie.
 
Al optulea şi ultim sezon al serialului TV „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va fi difuzat pe micile ecrane în prima jumătate a lui 2019. Sezonul final va dezvălui familia de războinici care va câştiga controlul asupra Tronului de Fier din cele şapte Regate din Westeros.
 
Serialul este cel mai mare succes al postului HBO, cu aproximativ 30 de milioane de telespectatori în SUA şi o armată de fani la nivel mondial.
 
Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit foarte multe premii de la lansare, inclusiv 38 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani şi un Peabody Award. Inspirat din seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din „Urzeala tronurilor”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase