Home » D:News » Cinci cele mai frumoase croaziere de iarnă

Cinci cele mai frumoase croaziere de iarnă

Cinci cele mai frumoase croaziere de iarnă
Publicat: 01.01.2019
Sezonul de iarnă cuprinde cu o ofertă bogată de croaziere pe fluvii exotice, din Amazon până în Zambezi, preţurile care pornesc de la 4.500 de dolari de persoană, potrivit The Telegraph.

Zambezi

Una dintre cele mai bogate faune din Africa se află pe malurile apelor din Botswana, iar vastul Parc Naţional Chobe adăposteşte elefanţi, lei, girafe şi hipopotami. Pe fluviul Zambezi, croazierele încep din Kasane, iar excursiile includ cascada Victoria, Cape Town şi Johannesburg. O astfel de călătorie poate costa începând cu 9.500 de dolari pentru nouă nopţi, potrivit Mediafax.

Irrawaddy, Mandalay

Irrawaddy leagă cei mai înalţi gheţari din Himalaya de apele tropicale din Oceanul Indian, prin câmpiile vaste ale Myanmarului. Pentru croaziere, cele mai potrivite luni sunt între noiembrie şi februrie, deoarece căldura şi umiditatea sunt la niveluri coborâte. Croazierele pornesc din Mandalay, trec prin Bagan şi includ templul budist din Ananda. 3.500 de dolari este preţul minim pentru o astfel de excursie de şapte nopţi.

Bagan

Din Tibetul central, prin statul indian Assam, fluviul de aproape trei mii de kilometri Brahmaputra trece prin Bangladesh, se uneşte cu Gangele şi ajunge în golful Bengal. Turiştii pot vedea plantaţii de ceai, junglă deasă, rinoceri, vulturi, delfini. Preţul unei croaziere porneşte de la 4.500 de dolari pentru şapte nopţi.

Nil

Majoritatea croazierelor pe Nil acoperă o distanţă de aproape 200 de kilometri, între Luxor şi Aswan, şi includ Valea Regilor, o zi de şedere în Cairo şi vizite la piramidele din Giza şi Saqqara. Preţurile pornesc de la 4.500 de dolari pentru nouă nopţi.

Amazon

Fluviul Amazon parcurge o varietate bogată de peisaje, cu o faună spectaculoasă. Având un preţ de la 4.500 de dolari pentru 14 nopţi, croazierele pornesc din oraşul brazilian Manaus, turiştii putând vedea delfini, broaşte taricaya, lamantini, păsări colorate. Parcul Naţional Anavilhanas şi arhipelagul Rio Negro sunt parte din aceste excursii.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase