Home » D:News » În deşertul Namibia se aude un hit rock înregistrat în 1982. Locul creaţiei este necunoscut

În deşertul Namibia se aude un hit rock înregistrat în 1982. Locul creaţiei este necunoscut

01.28.2019
În deşertul Namibia se aude un hit rock înregistrat în 1982. Locul creaţiei este necunoscut
„Africa” a celor de la Toto va cânta pentru totdeauna în deşertul din Namibia. Este cel mai bâtrân deşert de pe Pământ, acesta având o vârstă de 55 de milioane de ani.

Locul unde creaţia unui artist german de origine africană compusă dintr-o instalaţie de artă cu şase difuzoare, la care se va putea auzi la infinit piesa „Africa” a formaţiei Toto, este necunoscut, scrie Mediafax.

„Majoritatea pieselor alese pentru această instalaţie sunt cât se poate de rezistente, dar cel mai probabil, instalaţia se va strica din cauza condiţiilor aspre din deşert,” a declarat artistul Max Siedentopf.

Max spune că până atunci, numai fanii cei mai loiali ai formaţiei Toto vor putea găsi „comoara” din nisipuri.

Artistul german a spus postului de televiziune BBC că melodia va cânta pentru totdeauna, datorită bateriilor fotovoltaice.

Artistul a creat instalaţia ca un omagiu dedicat formaţiei de rock clasic. Piesa din 1982 a primit Discul de Platină de patru ori, iar în 2017 a fost cea mai ascultată melodie, având peste 440 de milioane de vizionări pe Youtube.

Cântecul de aproape cinci minute a rămas popular până în zilele noastre şi este subiectul multor glume.

„Unii namibieni adoră instalaţia, în timp ce alţii afirmă că este cea mai urâtă piesă de artă creată vreodată. Eu cred că acesta este un compliment imens”, spune artistul.

Max Siedentopf a amplasat obiectul de artă într-un loc secret.

Artistul speră ca piesa să continuă să cânte pentru următoarele 55 de milioane de ani.