Home » D:News » Oprah Winfrey şi Prinţul Harry pregătesc un documentar cu implicaţii majore

Oprah Winfrey şi Prinţul Harry pregătesc un documentar cu implicaţii majore

Oprah Winfrey şi Prinţul Harry pregătesc un documentar cu implicaţii majore
Publicat: 13.04.2019
Vedeta de televiziune americană Oprah Winfrey şi Prinţul Harry al Marii Britanii lucrează la un documentar menit să atragă atenţia asupra problemelor legate de sănătatea mintală, care va avea premiera anul viitor pe platforma de streaming a companiei Apple, relatează Reuters, citat de Mediafax.

Sănătatea mintală este unul dintre priorităţile ducelui de Sussex. Acesta a depus eforturi pentru a obişnui publicul cu discuţiile despre sănătatea psihică prin intermediul campaniei Heads Together.

Alături de Harry şi de soţia sa, Meghan, ducesa de Sussex, campania este susţinută şi de fratele prinţului, William, ca şi de soţia acestuia, Kate.

Prinţul lucrează de câteva luni la un documentar împreună cu realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey. Aceasta a anunţat în martie, la evenimentul de lansare al platformei de servicii de televiziune create de Apple, că va înfiinţa un club de carte global şi va realiza două documentare.

„Cred cu tărie că sănătatea mintală – o stare psihică bună – reprezintă cheia pentru a avea o conducere puternică, comunităţi productive şi un caracter condus de principii etice”, a afirmat Harry într-un comunicat. El a declarat că documentarul va conţine poveşti din întreaga lume despre lupta cu afecţiunile mintale.

Prinţul Harry este cunoscut pentru deschiderea cu care vorbeşte despre problemele de sănătate mintală. În trecut, el a declarat că a fost pe punctul de a avea o cădere nervoasă la 12 ani, după moartea mamei sale, Prinţesa Diana. Harry a afirmat că îşi doreşte ca mărturisirile sale să fie folosite pentru a înlătura prejudecăţile legate de discutarea problemelor de sănătate mintală în public în Marea Britanie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase