Home » D:News » Trump cataloghează ridicolă desemnarea Gretei Thunberg ”Personalitatea Anului 2019”. Reacţia adolescentei

Trump cataloghează ridicolă desemnarea Gretei Thunberg ”Personalitatea Anului 2019”. Reacţia adolescentei

Trump cataloghează ridicolă desemnarea Gretei Thunberg ”Personalitatea Anului 2019”. Reacţia adolescentei
Publicat: 13.12.2019
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a catalogat, prin intermediul unei postări pe Twitter, decizia revistei Time de a o desemna pe activista suedeză pentru mediu Greta Thunberg „Personalitatea Anului 2019” ca fiind „ridicolă”, informează The Washington Post.

În cadrul aceluiaşi mesaj, Trump i-a recomandat adolescentei să fie mai calmă şi să meargă la un film cu prietenii, potrivit Mediafax.

„Atât de ridicol!”, a scris Trump, făcând referire la distincţia acordată lui Thunberg. „Greta trebuie să lucreze la problema ei privind gestionarea furiei, iar apoi să meargă la un film cu un prieten. Linişteşte-te, Greta, linişteşte-te!”, a adăugat preşedintele american.

În replică, Thunberg şi-a modificat descrierea de pe Twitter la scurtă vreme după publicarea mesajului preşedintelui american. „Sunt o adolescentă care lucrează la problema ei privind gestionarea furiei. În acest moment mă liniştesc şi urmăresc un film cu un prieten”, a scris aceasta.

Greta Thunberg, adolescenta suedeză în vârstă de 16 ani care a inspirat milioane de tineri din întreaga lume să ia măsuri împotriva schimbărilor climatice, a fost desemnată „Personalitatea Anului 2019″ de revista Time, devenind cea mai tânără căştigătoare a acestui premiu.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase