Home » D:News » ”Made in China” nu te îmbolnăveşte de coronavirus

”Made in China” nu te îmbolnăveşte de coronavirus

”Made in China” nu te îmbolnăveşte de coronavirus
Publicat: 27.02.2020
Românii nu trebuie să se ferească de produsele "Made in China" deoarece virusul nu rezistă mult timp pe suprafeţe. O spune chiar Ministerul Sănătăţii şi asta în condiţiile în care România importă anual produse chinezeşti în valoare de cinci miliarde de dolari.

Un produs chinezesc nu înseamnă că este purtător de coronavirus. În nota de informare din ţara noastră, ministerul chiar menţionează produsele Made in China şi spune că

„Persoanele care primesc pachete din China nu se supun nici unui risc de a se contamina cu noul coronvirus, deoarece acesta nu trăieste mult timp pe suprafeţe . Până în prezent nu există nici o dovadă că produsele/obiectele produse în China pot transmite virusul”.

România importă anual produse chinezeşti în valoare de cinci miliarde de dolari şi exportă către China produse de 900 milioane de dolari.

Cele mai mari importuri sunt de maşini şi aparate electrocasnice, haine, mobilă, jucării şi produse medicale, cum ar fi măştile. La acestea se adaugă ceasuri, aparate foto sau intrumente muzicale.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase