ProSport.ro – Noi ţinem Scorul!

27 02. 2020, 12:03

Campania trezeşte nostalgia pasionaţilor de sport printr-o serie de mesaje creative care amintesc de momente relevante în sportul românesc, cât şi o serie de creative bazate pe statistici din universul sportului românesc şi internaţional.

Campania a fost lansată în outdoor cu o serie de mesh-uri şi bannere în mai multe oraşe din ţară printre care: Bucureşti, Piteşti, Timişoara, Constanţa, Cluj Napoca, Braşov şi Iaşi, cât şi spot-uri la radio la nivel naţional.

Echipa de creaţie a campaniei ProSport.ro poartă semnătura agenţiei de creaţie DDB România. Stefan Vasilachi – Creative Director, Alex Tocilescu – Senior copywriter , Mihai Calota –  Senior art director, Ioana Dobrinescu – Strategic planner, Roxana Ghica – Account executive.

ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997  şi este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depăşit 100.000 de exemplare/ediţie, primul ziar sportiv care a tipărit ediţii în afara ţării, primul ziar sportiv care a oferit ediţii speciale la stadion înainte şi după terminarea partidei. În anul 2000 s-a lansat şi site-ul www.prosport.ro.

Site-ul www.prosport.ro a reuşit să se impună în peisajul site-urilor din România, atingând de multe ori locul 1 în trafic Site-ul prosport.ro şi-a format un tip anume de cititori fideli, cititori care gustă felul ProSport de a expune articolele, materialele şi anchetele. Un aspect foarte important pentru echipele de oameni care au lucrat la site-ul ProSport a fost viteza de reacţie. Primul care obţine informaţia are atu-ul principal în acapararea cititorilor şi la acest capitol de cele mai multe ori site-ul Prosport.ro a furnizat primul ştirile importante din plan sportiv. Site-ul ProSport a fost de mai multe ori primul care a prezentat evenimente sportive în exclusivitate şi mai mult a fost uneori sursa care a dezvăluit aspecte ce au generat subiecte pentru întreaga presă din România şi uneori pentru presa internaţională.

Echipa ProSport este condusă de redactorul-şef este Andrei Trifan, iar directorul editorial este Adrian Artene.  

Trustul de presă condus de Radu Budeanu este o companie construită în jurul conţinutului şi reuneşte mai multe branduri din presa românească precum: www.cancan.ro , www.ciao.ro, www.verdict.ro , www.gandul.ro ,  emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.viitorulromâniei.ro , www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro , www.apropotv.ro.