Home » D:News » Bono îi cere preşedintelui sud-coreean echipamente de protecţie şi teste

Bono îi cere preşedintelui sud-coreean echipamente de protecţie şi teste

Bono îi cere preşedintelui sud-coreean echipamente de protecţie şi teste
Publicat: 14.04.2020
Bono i-a scris preşedintelui sud-coreean pentru a-i cere ajutorul în lupta cu pandemia de COVID-19 din Irlanda. Solistul U2 i-a cerut acestuia echipamente medicale de protecţie şi teste pentru diagnosticarea noului coronavirus, pe care le va plăti el.

Bono, solistul trupei de rock U2, i-a scris preşedintelui sud-coreean Moon Jae-in, pentru a-i cere ajutorul în lupta irlandezilor cu pandemia de COVID-19, potrivit reprezentanţilor liderului asiatic.

Aceştia au spus că Bono i-a solicitat preşedintelui sud-coreean echipament de protecţie şi teste pentru diagnosticarea noului coronavirus, pe care le va plăti din propriul buzunar, potrivit rte.ie.

Recent, trupa U2 a donat 10 milioane de dolari pentru echipamente de protecţie destinate spitalelor irlandeze. Banii vor fi donaţi unei iniţiative la care participă companii publice şi private din Irlanda.

Bono a lăudat modul în care Coreea de Sud a gestionat criza provocată de pandemie. Coreea de Sud a fost una dintre primele ţări afectate de noul coronavirus, dar problema a fost apoi ţinută sub control printr-o testare în masă, potrivit Mediafax.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase