Medicul imunolog Anthony Fauci l-a lăudat pe Brad Pitt pentru cum l-a interpretat – VIDEO

02 05. 2020, 14:00

Medicul Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase din SUA, un personaj cheie în lupta anti-COVID, l-a lăudat pe actorul Brad Pitt pentru că i-a jucat rolul „cu clasă” în ediţia de săptămâna trecută a emisiunii de divertisment „Saturday Night Live”.

A doua ediţie difuzată din izolare a celebrei emisiuni l-a avut ca invitat pe Brad Pitt, în rolul lui Fauci, personajul încercând să nuanţeze mai multe afirmaţii controversate privind pandemia făcute recent de preşedintele american Donald Trump.

„Da, preşedintele şi-a luat unele libertăţi privind recomandările noastre”, a spus „Fauci”. „Deci, în seara aceasta, vreau să vă explic ce încerca preşedintele să spună”, a adăugat acesta.

Printre altele, „Fauci” a spus că, atunci când Trump spune că „toată lumea poate face un test (pentru noul coronavirus, n.r.), acest lucru înseamnă aproape nimeni”.

Pitt a difuzat şi un clip cu preşedintele care spunea că administraţia sa face „o treabă incredibilă” şi COVID-19 „va dispărea într-o zi, ca prin minune”, potrivit Mediafax.

„Un miracol este grozav. Cui nu-i plac miracolele. Miracolele nu ar trebui să fie planul A”, a spus Pitt.

În încheierea scheciului său, Pitt şi-a dat jos peruca şi i-a transmis un mesaj acestuia, dar şi personalului medical: „Adevăratului doctor Fauci, mulţumim pentru calm şi claritate în aceste timpuri stresante”.

Într-un interviu pentru postul Telemundo, adevăratul Fauci l-a lăudat pe Pitt şi a declarat că este un fan al starului.

„Cred că a avut o interpretare grozavă. Sunt un mare fan al lui Brad Pitt şi acesta este motivul pentru care, atunci când cineva mă întreabă cine mi-ar plăcea să îmi joace rolul, îl menţionez pe Brad Pitt. Este unul dintre actorii mei preferaţi”, a spus Fauci, potrivit Variety.

Medicul a mai spus că Pitt a dat dovadă de „clasă” când a renunţat la personaj şi a mulţumit personalului medical care se luptă cu pandemia de COVID-19.