Autobuzul din filmul „Into the Wild” a fost mutat din sălbăticie

23 06. 2020, 15:00

Autobuzul care apare în filmul „Into the Wild” și în cartea cu același nume a fost ridicat din locul izolat din Alaska în care se afla.

Decizia a fost luată din motive de siguranță publică, a declarat Corri Feige, comisarul pentru resurse natuarale din Alaska, transmite Hollywood Reporter. Vehiculul, făcut faimos de filmul din 2007 regizat de Sean Penn și de cartea din 1996 a lui Jon Krakauer, a atras numeroși vizitatori. Anul trecut, o femeie din Belarus a murit în timp ce încerca să ajungă la autobuz.

Garda Națională din Alaska a mutat vehiculul în timpul unui exercițiu militar, cu ajutorul unui elicopter cu capacitate mare de ridicare.

Autobuzul va fi ținut într-un loc sigur, care nu a fost anunțat încă.

Povestea pe scurt

Filmul și cartea cu același nume, „Into the Wild”, spun povestea unui tânăr de 24 de ani din statul american Virginia, care a mers să trăiască în sălbăticia din Alaska. Christopher McCandless a murit în 1992 de foame, după ce nu a putut cere ajutor din cauza faptului că râul Teklanika a crescut foarte mult. Tânărul a murit în autobuz, iar cele 114 zile petrecute în săbăticie au fost descrise într-un jurnal.

Citește continuarea pe Go4it!

HBO Max a anunțat când va reveni filmul „Pe aripile vântului” pe platformă

Filmul produs în spaţiu cu Tom Cruise, mai aproape de realitate. Cine a fost numit regizor

Apple produce un film al lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio și Robert DeNiro

Metoda BBC de reluare a filmărilor cu echipele de producţie în carantină