Apple va rata lansarea iPhone din luna septembrie

31 07. 2020, 14:00

Tot mai multe surse de încredere confirmă că Apple a renunțat cu totul la evenimentul de lansare iPhone din luna septembrie.

Era nevoie de circumstanțe cu totul excepționale pentru a deraia calendarul de lansări Apple, „bătut în cuie” încă de la începuturile iPhone. Aparenta reluare a activităților la fabricile din China, după relaxarea măsurilor de carantină de la începutul verii, pare să s-a lovit de un blocaj logistic, afectând atât lanțurile de aprovizionare cu componente, dar și activitatea de producție în sine. Deși, autoritățile din China nu ar recunoaște asta, cazurile de infectare cu virusul COVID-19 nu au dispărut ca prin minune, fluxul de lucru în fabricile partenere Apple fiind cel mult intermitent.

Lansarea iPhone 12, întârziată

Din partea cealaltă a globului, conducerea Apple probabil că a încercat toate „optimizările” posibile pentru eficientizarea producție, concluzia fiind că ritmul de producție dintr-un an normal pur și simplu nu poate fi susținut în condițiile actuale.

Citește continuarea pe Go4it!

iPhone 12 ar putea avea prețuri mai mari decât se așteptau experții

Apple ar putea lansa seria iPhone 12 fără ecrane la 120 Hz

Apple lansează un sistem care permite proprietarilor de iPhone să deblocheze și să pornească mașini cu dispozitivele lor

Apple lucrează la un iPhone cu ecran pliabil