Home » D:News » Sora lui Kim Jong Un ar fi ordonat executarea a încă unui înalt oficial de la Phenian

Sora lui Kim Jong Un ar fi ordonat executarea a încă unui înalt oficial de la Phenian

Publicat: 27.05.2021

Un înalt oficial ar fi fost împuşcat, fără a se cunoaşte motivele, la ordinul lui Kim Yo-jong, sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un. În acelaşi mod de operare, Kim a stabilit eliminarea altor oficiali nord-coreeni, în trecut.

Recent, din ordinul lui Kim Yo-jong, un înalt oficial ar fi fost împuşcat, fără a se cunoaşte motivele. În acelaşi mod de operare, Kim a stabilit eliminarea altor oficiali nord-coreeni, în trecut.

Doi oficiali din ţara asiatică au declarat că vestea despre împuşcarea unui oficial de rang înalt de la Phenian răspândeşte teroare în instituţii.

Oficialii admit că nu ştiu numele ofiţerului ucis, dar teama domină structurile militarizate, obligate să ducă la îndeplinire orice dorinţă a conducătorului. Ce susţin oficialii cu tărie este că ofiţerul a fost împuşcat la cererea lui Kim Yo-jong.

Teroarea s-a intensificat în Coreea de Nord

Sursele respective au declarat pentru Radio Free Asia că teroarea s-a intensificat în noiembrie 2020, când un caz de contrabandă cu aur a fost raportat Partidului.

Ulterior, 10 ofiţeri ai Comandamentului de securitate la frontieră al ţării au fost împuşcaţi în luna decembrie a aceluiaşi an. În plus, alţi 9 ofiţeri au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă.

Se pare că Kim Yo-jong este extrem de influentă. Ea strânge statistici care arată că există oameni în Coreea de Nord care contestă puterea partidului. Apoi, îi transmite informaţiile respective puternicului său frate despre situaţia din ţară, accentul fiind pus pe cazurile de nesupunere.

Următorul pas este terifiant: „elementele” care uneltesc împotriva conducătorului sunt identificate şi ucise fără milă, pentru ca orice formă de revoltă în agenţiile guvernamentale sau în alte instituţii să fie estompată din faşă.

Kim Yo-jong s-a născut pe 26 septembrie 1987, potrivit Mediafax. În prezent este membru supleant al biroului politic nord-coreean şi directorul departamentului de agitaţie şi propagandă al Partidului Muncitoresc Coreean.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase