Home » D:News » Bugatti a lansat un ceas inteligent de lux care monitorizează somnul. Cât costă smartwatch-ul

Bugatti a lansat un ceas inteligent de lux care monitorizează somnul. Cât costă smartwatch-ul

Publicat: 05.06.2021

Bugatti a anunţat un parteneriat cu Viita pentru un ceas inteligent de lux care monitorizează somnul și care vine în trei variante.

Ceasul costă de la 899 de euro la 999 de euro. Smartwatch-ul poate să măsoare viteza de deplasare în timp real.

Bugatti a construit printre cele mai rapide maşini din lume. Iată că acum face concurenţă pentru Apple sau Samsung cu un ceas inteligent.

Bugatti a prezentat primul smartwatch creat în parteneriat cu Viita, o companie specializată în lansarea de ceasuri de lux. Ceasul a apărut pe platforma de crowdfunding Kickstarter iar obiectivul a fost depăşit imediat.

Ceasul vine în 3 variante şi poate să monitorizeze somnul sau oxigenul din sânge. Are funcţii pentru 72 de activităţi, de la hicking la schi. Iar cu ajutorul GPS-ului poate să spună viteza de deplasare în timp real.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase