Home » D:News » O femeie a devenit paranoică cu privire la întâlniri după ce un test ADN a arătat că are peste 50 de frați

O femeie a devenit paranoică cu privire la întâlniri după ce un test ADN a arătat că are peste 50 de frați

Publicat: 15.11.2021
O femeie a devenit paranoică cu privire la întâlniri după ce un test ADN a arătat că are peste 50 de frați
Credit foto: Pixabay

O femeie a postat un TikTok care descrie modul în care un test ADN a ajutat-o să descopere că avea peste 50 de frați vitregi, stârnind paranoia despre întâlnirea accidentală cu o rudă.

Izzy le-a spus urmăritorilor săi de pe TikTok că a făcut un test ADN în 2018, pentru a afla de unde erau strămoșii ei. Pe lângă faptul că a descoperit că „nu era atât de italiană” pe cât credea, ea susține că a fost contactată de o altă femeie care a folosit serviciul. Femeia a spus că Izzy s-a „potrivit” cu fiica ei și a întrebat-o dacă este rudă cu o anumită familie, relatează IFLScience.

Izzy a spus că nu. „Apoi mă întreabă dacă am fost un copil rezultat din donarea de spermă, pentru că și fiica ei a fost”, a afirmat Izzy în videoclipul ei. „Acum sunt speriată pentru că ar putea fi sora mea pentru că sunt un copil rezultat din donarea de spermă”.

„Sora vitregă a donatorului se „potrivește” apoi cu mine și îmi spune că alte mame care au folosit același donator și copiii lor fac parte dintr-un grup privat de Facebook și că ar trebui să mă alătur și eu”, a adăugat Izzy.

După ce s-a alăturat grupului, ea a susținut că acolo erau peste 50 de persoane, de diferite vârste, toate fiind născute din sperma aceluiași donator. Izzy a vorbit și despre „paranoia” din grup, „pentru că unii dintre ei se tem că suntem atât de mulți și s-ar putea să ajungem să ne întâlnim cu cineva care se întâmplă să ne fie rudă”.

Situația revelată de acel test ADN nu este una rar întâlnită

Deși neobișnuită, situația nu este complet neauzită. În Țările de Jos, un donator prolific de spermă cunoscut sub numele de „Louis” a contribuit prin donații de spermă la nașterea a peste 200 de copii. Louis spera în mod special că, dacă ar dona suficientă spermă, unul dintre copiii săi îl va descoperi.

„Dacă aș avea 10 copii în acest fel, ar fi o șansă foarte mică de succes”, a spus el pentru The Guardian în 2018. „Dar dacă aș avea 100… sau chiar mai mulți?”

Ei bine, în sensul ăsta a funcționat. Pe lângă urmărirea tatălui lor biologic, mulți dintre copiii săi biologici au putut să se găsească unul pe altul. Unii dintre ei, pe Tinder.

„Odată, am dat swipe unei surori și ea mi-a dat swipe dreapta în același timp”, a declarat Jordy Willekens pentru Irish Times despre incident. Frații vitregi care s-au găsit unul pe celălalt păstrează acum o listă cu potențialii frați, pentru a preveni noi accidente de genul acesta, deși nu se știe cu exactitate câte rude potențiale mai sunt acolo în grupul lor de întâlniri.

Willekens trebuie să fie atent când se întâlnește, adăugând „Am deja un ochi foarte antrenat”.

Vă recomandăm să citiți și:

Restaurantul în care apa plutește, atracția turiștilor din Thailanda. „Sunt norocoasă că turiştilor le place şi inundaţia”

Agenţia Spaţială Europeană caută noi voluntari care să stea întinşi în pat 2 luni, pentru 15.000 euro

SUA deschide drumul către producerea în masă a ”cărnii de laborator”

Cum ne influenţează yoga creierul, cel mai solicitat organ al nostru?

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase