Home » D:News » Câți bani primește un soldat sirian să lupte pentru Rusia?

Câți bani primește un soldat sirian să lupte pentru Rusia?

Câți bani primește un soldat sirian să lupte pentru Rusia?
Foto: Pixabay
Publicat: 01.04.2022

Un soldat sirian care s-a oferit voluntar să lupte pentru Rusia a declarat că știe că Putin comite un masacru în Ucraina, dar banii pe care îi primește îl ajută să își hrănească familia. Un mercenar primește 5.000 de lire sterline pe lună, iar dacă va fi ucis familia primește 37.000.

Luptătorilor sirieni li se oferă 5.000 de lire sterline pe lună pentru a lupta pe front pentru Rusia.

Un soldat sirian care s-a oferit voluntar să lupte împotriva Ucrainei a declarat că el crede că se comite un masacru, dar pe sirienii săraci, care nu-și permit nici să mănânce, îi ajută, scrie BBC.

5.000 de lire sterline pentru a lupta pentru Rusia

El a spus că s-a oferit voluntar pentru banii oferiți de Federația Rusă. Deși familia sa nu și-a dorit ca el să plece la război, i s-a spus că cei rămași acasă vor primi 37.000 de lire sterline dacă el va fi ucis.

El a menționat că știe cel puțin 200 de persoane care s-au oferit voluntari din același motiv ca al lui, potrivit Mediafax.

Guvernul ucrainean și un important ONG sirian susțin că în Siria au fost înființate 14 centre de recrutare a mercenarilor.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase