Iată cum ar fi arătat mașinile Tesla dacă ar fi existat în lumea postapocaliptică din „Mad Max”

20 05. 2022, 09:30

Un grup de ingineri germani și-a imaginat cum ar arăta un Model 3 de la Tesla în lumea postapocaliptică din „Mad Max”, dar l-au și construit. Apoi s-au dus cu automobilul în off-road.

După cum se poate vedea într-un videoclip de pe YouTube, mecanicii și-au petrecut 4 săptămâni adăugând șenile uriașe mașinii, transformând un sedan obișnuit într-un vehicul off-road de șase tone, complet electric.

După cum subliniază site-ul Elektrek, citat de Futurism, mașinile Tesla sunt căutate de pasionații de off-road pentru astfel de conversii datorită motorului lor electric puternic și a cuplului uriaș.

Mașina care ne exemplifică cum ar arăta Tesla în Mad Max

Mecanicii au transformat anterior mașini Tesla într-o grămadă de lucruri, cum ar fi un mini-tanc cu șenile de zăpadă și o mașină de raliu cu aspect fioros, însă abia conversia de față pare a introduce Tesla în Mad Max.

Deși cei de la „Real Life Guys” și-au filmat clipul în timp ce vorbeau germană, subtitrările în engleză explică pas cu pas munca lor.

Convertirea unei mașini electrice este o muncă costisitoare, grea și este uimitori să-i vezi pe proprietari transformându-și vehiculele atunci când acestea nu sunt exact ceea ce și-au dorit ei.

Acest „monstru” Tesla arată cu siguranță mult mai impunător și mai capabil decât mult așteptatul Cybertruck al companiei producătoare de mașini electrice.

Ar putea fi creată o piață doar pentru astfel de vehicule?

Dacă producătorii văd o piață viabilă pentru construirea de ATV-uri electrice și alte vehicule de agrement, va fi mai probabil ca aceștia să creeze produse noi și să ducă la o dezvoltare și mai mare a pieței de vehicule electrice.

Iar tancurile Tesla ar putea avea și ele micul lor rol în această poveste.

Vă recomandăm să citiți și:

Blue Origin a anunțat când va avea loc următorul zbor turistic

Declin record pe piața auto din China. Compania lui Elon Musk, cea mai afectată

Scoția a dezvăluit propriul prototip de rachetă. Cum va fi folosită?

Trimis în spațiu de o centrifugă uriașă? Ideea absolut amețitoare a unui start-up