Home » D:News » O filmare cu un OZN metalic hipersonic, dezvăluită de oficiali din Pentagon

O filmare cu un OZN metalic hipersonic, dezvăluită de oficiali din Pentagon

O filmare cu un OZN metalic hipersonic, dezvăluită de oficiali din Pentagon
Credit foto: Departamentul pentru Apărare al Statelor Unite ale Americii
Publicat: 19.05.2022

Oficialii din Pentagon, care au depus mărturie la prima audiere publică cu privire la Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN) din anii 1960, au prezentat filmări anterior clasificate cu un Fenomen Aerian Neidentificat (UAP), un videoclip în care se poate vedea o sferă metalică de la bordul unui avion militar. Vehiculul neidentificat a zburat prin fața aeronavei militare cu viteză hipersonică.

Obiectul, surprins de la carlinga unui avion de luptă FA-18 în 2021, a fost văzut, de asemenea, de pilotul care pilota aeronava militară și detectat de senzorii aeronavei. Însă, identitatea obiectului rămâne un mister.

Scott Bray, directorul adjunct al Serviciilor de Informații Navale, a prezentat filmarea în timpul unei audieri publice organizate de o subcomisie din cadrul Camerei Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii. Reprezentanții l-au interogat pe Bray, dar și un alt expert, cu privire la multiple relatări făcute de piloți militari despre fenomene aeriene neidentificate.

Incidentele cu obiecte neidentificate au fost „frecvente și continue”

În centrul atenției a fost un raport al Pentagonului din iunie 2021, care a dezvăluit că piloții din Marina SUA au semnalat 144 de incidente cu UAP din 2004, mare parte dintre acestea „reprezentând obiecte fizice”, potrivit Live Science.

Oferind un răspuns la întrebările reprezentanților cu privire la caracterul obiectului, Scott Bray a declarat că nu are o „explicație”. Bray a precizat că, după publicarea raportului de anul trecut, numărul de fenomene aeriene neidentificate a crescut până la peste 400 și că incidentele, multe dintre care au avut loc în baze militare și spații aeriene controlate, au fost „frecvente și continue”.

Audierea din Camera Reprezentanților SUA poate fi urmărită mai jos, iar obiectul metalic poate fi observat la minutul 45 și 42 secunde:

Ronald Moultrie, consilier pentru Secretarul Apărării Lloyd Austin, a depus mărturie și a declarat că Pentagonul nu poate exclude posibilitatea că incidentele pot avea legătură cu viața extraterestră.

„Obiectivul nostru nu este să mușamalizăm”

„Există elemente din guvernul nostru care sunt implicate în căutarea vieții extraterestre”, a spus Moultrie, făcând referire la NASA. „Obiectivul nostru nu este să mușamalizăm, ci să înțelegem ce ar putea fi acolo”, a adăugat consilierul.

Bray, însă, a respins noțiunea că fenomenele aeriene neidentificate aveau origine extraterestră. „Nu am detectat emanații în grupul de lucru UAP care ar sugera că este vorba despre ceva de origine non-terestră”, a precizat Bray, folosind termenul „emanații” pentru a face referire la orice formă de reziduu sau semnale de la UAP.

Directorul adjunct a punctat, de asemenea, că nu au fost găsite materiale sau rămășițe inexplicabile, iar piloții Marinei SUA nu au încercat niciodată să comunice cu obiectele observate.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Un raport al Pentagonului susține că OZN-urile au produs „arsuri prin radiație” și „sarcini neprevăzute”

Un profesor de la Harvard are planuri mari. Vrea să realizeze „imagini de înaltă rezoluție” cu un OZN

Fost astronaut: Cine crede că OZN-urile sunt extratereștri, acela este un idiot

O nouă filmare, surprinsă de Marina SUA, arată un OZN sferic care dispare brusc în ocean

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase