Home » D:News » Meteorologii anunță că va fi caniculă în următoarele săptămâni. La ce temperaturi să ne așteptăm?

Meteorologii anunță că va fi caniculă în următoarele săptămâni. La ce temperaturi să ne așteptăm?

Meteorologii anunță că va fi caniculă în următoarele săptămâni. La ce temperaturi să ne așteptăm?
Credit foto: Shutterstock
Publicat: 16.06.2022

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în următoarele săptămâni vremea va fi caldă în aproape toate regiunile României. De asemenea, vor fi puține precipitații, au stabilit specialiștii.

În săptămâna 13– 20 iunie, temperatura va fi în general apropiată de valorile normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a țării.

În săptămâna 20-27 iunie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice și la munte.

Vremea va fi caldă în aproape toate regiunile României

În săptămâna 27 iunie– 4 iulie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-est și la munte.

În săptămâna 4-11 iulie mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nord- vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase