Home » D:News » Povestea băiatului care la vârsta de doar doi ani și-a început deja pubertatea

Povestea băiatului care la vârsta de doar doi ani și-a început deja pubertatea

Povestea băiatului care la vârsta de doar doi ani și-a început deja pubertatea
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 21.06.2022

Un copil din Regatul Unit și-a început pubertatea la vârsta de doar doi ani după ce a fost expus la gelul cu testosteron al tatălui său.

Copilul are o densitate osoasă de două ori mai mare decât cea normală pentru vârsta sa, potrivit Futurism, dar și un nivel hormonal comparabil cu cel al unui adult. Mama sa a declarat că fiul său are un „penis considerabil”, dar și „erecții masive și susținute”, fapt pentru care femeia s-a îngrijorat și l-a dus la mai mulți medici.

După numeroase teste, cineva s-a gândit să îi întrebe pe părinții celui mic dacă băiatul a fost expus la un tratament cu testosteron. Se pare că tatăl băiatului folosea gelul cu testosteron din motive medicale.

Simptomele copilului par să fi apărut complet accidental

„Mi-am petrecut doi ani din viață gândindu-mă că îl protejam și aveam grijă de el. De fapt, propriul său mediu era contaminat”, a spus mama băiatului.

Totuși, trebuie menționat faptul că simptomele copilului par să fi apărut complet accidental, nefiind cauzate de neglijența părinților.

Chiar și așa, cazul medical este fascinant și un exemplu al puterii excepționale pe care hormonii o pot avea asupra corpului uman.

Testosteronul poate fi transferat parțial prin haine

Dr. Benjamin Udoka Nwosu, directorul departamentului de endocrinologie pediatrică la Centrul Medical Pediatric Cohen din New York, SUA, a declarat că testosteronul rămâne pe piele și poate fi transferat parțial prin haine.

Părinții copilului au solicitat producătorului să emită o avertizare pe eticheta gelului.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Povestea bătrânei care a învățat să scrie și să citească la 104 ani

Povestea fascinantă a femeii de 22 de ani captivă în corpul unei copile de opt ani

Un băiat de șase ani a descoperit un dinte de megalodon pe o plajă din Marea Britanie

Un băiat de șase ani a descoperit o fosilă veche de sute de milioane de ani în curtea din spatele casei

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase