Home » D:News » Elon Musk a început să vorbească despre extratereștri în timpul unei ședințe cu angajații de la Twitter

Elon Musk a început să vorbească despre extratereștri în timpul unei ședințe cu angajații de la Twitter

Elon Musk a început să vorbească despre extratereștri în timpul unei ședințe cu angajații de la Twitter
Sursa foto: Hepta
Publicat: 21.06.2022

Directorul Tesla și SpaceX, Elon Musk, s-a adresat pentru prima dată angajaților rețelei de socializare în care a investit masiv în ultima perioadă, la câteva luni după ce a anunțat planurile sale de achiziționare… și a vorbit despre extratereștri.

Dar, într-un moment ciudat, Musk s-a abătut de la discuția despre potențiale concedieri și moderarea conținutului pe platforma de socializare online și a ajuns la un subiect complet neașteptat, anume extratereștri, indică Futurism.

Potrivit reportajelor CNBC despre întâlnirea cu ușile închise, Musk și-a făcut timp să discute despre conștiența umană și despre modul în care nu a văzut încă nicio dovadă reală a extratereștrilor.

Diversiunea extraterestră

„Putem călători în alte sisteme stelare și să vedem dacă există civilizații extraterestre?”, a întrebat Musk în timpul întâlnirii, adăugând că ar putea exista și civilizații „demult moarte” pe care am putea să le descoperim.

Este posibil ca Musk să nu fi reușit să-și „citească” audiența, care se gândește mai degrabă la o potențială  restructurare drastică. În afară de remarcile despre extratereștri, miliardarul nu a exclus posibilitatea concedierilor atât timp cât compania continuă să cheltuiască mai mult decât produce.

Directorul versus angajații

Musk a reiterat, de asemenea, că va permite utilizatorilor să „spună lucruri destul de scandaloase în cadrul legii”, adăugând totodată că aceste comentarii potențial dăunătoare nu ar trebui neapărat amplificate. El a susținut, de asemenea, că ar dori să înceapă să taxeze utilizatorii cu scopul de a le verifica identitățile.

Pe scurt, subiectul extratereștrilor și conștiența umană sunt puncte de discuție preferate de Musk – dar a fost acesta momentul cel mai potrivit pentru a le aduce în discuție, cu tensiuni ridicate și mii de locuri de muncă în joc? Indiferent care ar fi răspunsul, cert este că trebuie să ne așteptăm mereu la neașteptat, mai ales atunci când vine vorba de Elon Musk.

Vă mai recomandăm și:

O eroare face ca nivelul de CO2 din mașinile Tesla să crească, iar Elon Musk este îngrijorat

Ultimatumul lui Elon Musk pentru angajații Tesla, respins de cel mai mare sindicat din Germania

Naveta Starship de la SpaceX apare în noi imagini care îi trădează mărimea impunătoare

Extratereștrii ar putea trăi în jurul stelelor pitice albe din Calea Lactee, susține un fizician

Vlad Constantin Voinea
Vlad Constantin Voinea
Vlad a făcut parte din echipa site-ului Descoperă.ro între februarie și august 2022, fiind pasionat de subiecte asociate cu știința, tehnologia, istoria și geopolitica. Vlad este specializat în managementul crizelor si prevenirea conflictelor, fiind absolvent al Universității Naționale ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase