Jucăriile SpaceX vor deveni realitate începând cu 2023

23 07. 2022, 14:30

Tuturor ne plac jucăriile, iar pasionații de explorare spațială vor avea un motiv în plus să se bucure: în 2023 vor apărea jucăriile SpaceX.

Compania Mattel a anunțat pe 20 iulie că colaborează cu compania lui Elon Musk pentru a crea jucăriile SpaceX și alte obiecte de colecție inspirate de compania aerospațială.

Jucăriile vor fi disponibile în 2023 prin intermediul mărcii Matchbox a companiei Mattel, precum și prin intermediul Mattel Creations, platforma directă către consumatori a companiei.

Cu jucăriile SpaceX, Mattel promovează exploarea spațială

„Ne mândrim cu capacitatea noastră de a crea produse și experiențe care onorează momentele culturale și inspiră omenirea”, a declarat Nick Karamanos, vicepreședinte senior al parteneriatelor de divertisment la Mattel, într-un comunicat citat de Phys.org.

Mattel, prin intermediul mărcilor sale cunoscute precum Hot Wheels și Barbie, a creat mai multe jucării pentru a promova explorarea spațiului. De exemplu, producătorul de jucării oferă în prezent o versiune de astronaut a păpușii sale Barbie și mai multe vehicule Hot Wheels bazate pe roverele marțiene.

Barbie în spațiu

În aprilie, Mattel a anunțat că va trimite două păpuși Barbie în spațiu, în parteneriat cu Stația Spațială Internațională.

Acest lucru se întâmplă pentru a le încuraja pe fete să ia în considerare o carieră în știință, tehnologie, inginerie și matematică.

Vă recomandăm să citiți și:

O crimă din 1975 a fost elucidată abia acum. Un pahar de cafea a fost cheia

Joe Biden are COVID-19. Ce tratament primește președintele SUA?

Netflix a pierdut 970.000 de abonaţi. Ce planuri are gigantul de streaming?

Indonezia a respins legalizarea marijuanei medicinale