Home » D:News » Noi funcții lansate pentru utilizatorii WhatsApp

Noi funcții lansate pentru utilizatorii WhatsApp

Noi funcții lansate pentru utilizatorii WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 03.02.2023

WhatsApp aduce trei funcții noi în chat. Mesajele trimise se pot șterge timp de două zile, utilizatorii pot părăsi grupurile fără să lase urme și pot selecta contactele cărora să le afișeze ultima accesare.

Pentru următoarele săptămâni, specialiștii au anticipat 3 actualizări care vor fi prezente atât pe cele mai recente smartphone-uri Android, cât și pe noile modele iPhone.

Prima modificare se referă la ștergerea mesajelor trimise. De acum înainte, utilizatorii vor avea la dispoziție două zile pentru a șterge un mesaj dacă destinatarul nu l-a văzut. Această noutate va fi valabilă atât conversațiile individuale, cât și conversațiile de grup.

Ce vor putea face utilizatorii de pe WhatsApp?

Tot în virtutea garantării intimității, dezvoltatorii WhatsApp vor oferi în curând utilizatorilor posibilitatea de a părăsi un grup fără a lăsa cea mai mică urmă, adică fără ca notificarea să-i informeze pe ceilalți membri ai grupului.

În cele din urmă, confidențialitatea va juca, de asemenea, un rol principal, odată cu o reformă a normelor privind ultimul acces. Spre deosebire de ceea ce a fost prevăzut până acum pe piața de mesagerie virtuală, utilizatorii de pe WhatsApp vor putea în curând să selecteze contactele cărora să le afișeze ultima accesare pe platformă, fără ca informațiile să fie șterse definitiv și general pentru toate contactele din agendă.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase