Home » D:News » WhatsApp introduce încă o nouă funcție. Ce vor putea face unii utilizatori?

WhatsApp introduce încă o nouă funcție. Ce vor putea face unii utilizatori?

WhatsApp introduce încă o nouă funcție. Ce vor putea face unii utilizatori?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 19.04.2023

O nouă funcție WhatsApp va permite mai mult context pentru fișierele media trimise. Utilizatorii vor putea adăuga descrieri personalizate GIF-urilor, prin înlocuirea marcajelor existente.

Funcția este în probe pentru anumiți utilizatori.

Aplicația WhatsApp introdusese anterior o funcție care permitea trimiterea fișierelor media cu texte predefinite, însă imediat ce schimbarea va fi disponibilă, va permite adăugarea unei descrieri personalizate prin înlocuirea marcajelor existente.

Ce va oferi noua funcție WhatsApp?

Noua funcție va oferi, astfel, mai mult context pentru fișierele media trimise. Descrierea va fi trimisă ca un mesaj separat, ceea ce va duce la evitarea interpretărilor greșite, deoarece până acum permitea utilizatorilor doar să păstreze/elimine mesajul implicit pentru mediile/documentele transmise, informeză Tecnoandroid.net.

Practic, la selectarea unui contact pentru a-i trimite conținut media, în partea de jos va apărea o casetă cu un câmp în care se poate adăuga un mesaj explicativ.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase