Home » D:News » Elevii români au obținut locul 1 la Olimpiada Internațională de Geografie

Elevii români au obținut locul 1 la Olimpiada Internațională de Geografie

Elevii români au obținut locul 1 la Olimpiada Internațională de Geografie
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 15.08.2023

Performanță pentru elevii români la Olimpiada Internațională de Geografie, desfășurată în Indonezia, unde România s-a clasat pe locul 1 pe națiuni.

Olimpiada Internațională de Geografie s-a desfășurat între 8 și 14 august la Bandung, în Indonezia. România s-a clasat pe locul 1 pe națiuni, a anunțat recent Ministerul Educației.

Lotul României a fost alcătuit din: Brădățeanu Radu Andrei de la Colegiul Național „Sf. Sava” București- medalie de aur, Hanganu Daniel Nicolae de la Colegiul Național Iași- medalie de aur, Preda David Ștefan de la Colegiul Național Unirea, Focșani- medalie de aur și Olariu Tudor Sebastian de la Colegiul Național Costache Negruzzi, Iași- medalie de argint.

Performanță pentru elevii români!

Coordonatorii lotului sunt prof. Fiscutean Mihaela Cornelia și prof. Fiscutean Dorin, ambii de la Colegiul Național Iași.

Ministerul Educației i-a felicitat pe toți cei care au făcut posibilă această performanță.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase