Home » D:News » Motivul pentru care cluburile și barurile din Thailanda vor rămâne deschise cu două ore mai mult

Motivul pentru care cluburile și barurile din Thailanda vor rămâne deschise cu două ore mai mult

Motivul pentru care cluburile și barurile din Thailanda vor rămâne deschise cu două ore mai mult
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 30.11.2023

Cabinetul thailandez a aprobat un regulament care permite prelungirea programului de funcționare al barurilor și cluburilor de noapte, în încercarea de a atrage mai mulți turiști, a declarat un purtător de cuvânt al guvernului, citat de Reuters.

Toate locurile de divertisment, cluburile și barurile de karaoke din Bangkok, Phuket, Pattya, Chiang Mai și Samui, destinații turistice populare, vor putea rămâne deschise până la ora 4 dimineața, cu două ore peste actualul program, a spus Traisulee Traisaranakul.

Anterior, prim-ministrul Thailandei, Srettha Thavisin, a declarat că noile reguli se vor aplica de pe 15 decembrie.

Thailanda a eliminat vizele pentru chinezi

Industria turismului este un motor cheie al economiei, care a cunoscut o creștere lentă în comparație cu țările din regiune și pe care guvernul lui Srettha dorește să o revigoreze. În septembrie, Thailanda a eliminat vizele pentru chinezi, o sursă cheie de turiști pentru a doua cea mai mare economie a Asiei de Sud-Est.

În acest an, Thailanda a primit 24,5 milioane de turiști străini și se estimează că vor fi 28 de milioane până la 31 decembrie. Înainte de pandemie, Thailanda a înregistrat un record de 39,9 milioane de sosiri, cu 11 milioane din China.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase