Hipnotizatii se distreaza mai bine

31 08. 2009, 13:07

Un studiu efectuat de parcul cu pricina – Chessington World of Adventures – a aratat ca, din cauza fricii, multi parinti refuza sa-si lase copiii sa “se dea” in masinutele care alearga cu viteza nebuna pe sine suspendate sau in alte asemenea instalatii, producatoare de senzatii tari. Alti parinti isi lasa copii sa participe singuri la astfel de curse, fara a-i insoti. Iar altii  se dau in montagne russe impreuna cu copiii, pentru a nu-i dezamagi, resemnandu-se sa suporte o experienta dezagreabila de dragul odraslelor.

In dorinta de a-i face pe parinti sa ia si ei parte la distractie, conducerea parcului a apelat la ajutorul unui terapeut specialist in hipnoza, Stephen Rigby, care va oferi, incepand din luna octombrie, sedinte de hipnoterapie parintilor. Acestia vor putea fi inscrisi la “tratament” chiar de catre copiii lor, prin intermediul unui website specializat.

Terapeutul spera ca experienta dobandita prin hipnoza sa le fie utila parintilor si in alte situatii stresante din viata de zi cu zi.

Sursa: FOXNews

CITESTE SI: