Prima pagină D:News

Nevasta noului prim-ministru al Japoniei crede in extraterestri

09.04.2009 | ● Vizualizări: 136
Nevasta noului prim-ministru al Japoniei crede in extraterestrii     extraterestrii, japonia, calatorie in spatiu + zoom
Galerie foto (1)

O fi vorba despre Tara Soarelui Rasare, dar ceea ce Miyuki Hatoyama, sotia noului prim-ministru nipon Yukio Hatoyama sustine in public – ca mananca la micul dejun “soare”, ca a fost rapita de “aliens” in anii ’70 si dusa pe planeta Venus, suna straniu pana si in Japonia.

"Il mananc pur si simplu" - a declarat Miyuki intr-o emisiune deteleviziune, inchizand ochii, inclinand capul intr-o parte siridicand bratele catre cer ca si cum ar fi smuls fasii imaginare desoare - "Imi da o energie enorma si chiar si sotul meu a inceputsa-l manance recent".

Unii cred totusi ca proaspata First Lady este o artista si probabila folosit o metafora. Miyuki, in varsta de 66 de ani, nascuta laShanghai, a trait multa vreme in Statele Unite. A fost cantareata,balerina si actrita si a abondonat lumea spectacolului pentru a secasatori cu Yukio Hatoyama, politician care duminica trecuta a fostdesemnat sa treaca la "carma" Japoniei, in speranta de a o scoatedintr-o criza de peste un deceniu.

Extaziat de declaratiile sotiei sale, primul-ministru repeta cufiecare ocazie ca s-a casatorit din dragoste si ca meritulsuccesului sau politic i se datoreaza lui Miyuki. Iar stirile-bombape care aceasta le livreaza presei nu se opresc aici. Intr-o cartepublicata anul trecut, Miyuki scria ca in urma cu 20 de ani acalatorit in spatiu rapita de extraterestri. "In timp ce corpul meudormea cred ca spiritul meu a zburat pe o nava spatiala de formatriunghiulara catre Venus. Era un loc foarte frumos si plin deverdeata".

Totusi, dintre toate marturisirile primei-doamne, cea care aentuziasmat cel mai tare publicul il priveste pe Tom Cruise, adeptal Scientologiei si protagonist al filmului Ultimul Samurai, foartepopular la Tokio. " Stiu ca el a fost japonez intr-o viataanterioara. Eram impreuna. Prin urmare cred ca atunci cand il voiintalni ma va recunoaste si imi va spune ca nu ne-am vazut de ogramada de vreme".
Sursa: La Stampa

CITESTE SI: