Lumea se va sfarsi azi! Sau nu…

09 09. 2009, 12:12

Faptul ca suntem inca aici ne demonstreaza ca fanii sfarsitului Pamantului s-au inselat amarnic. Inca o data. In ultimele saptamani, forumurile destinate conspiratiilor extraterestre, zilei Apocalipsei si numerologiei au fost sufocate de discutii in jurul semnificatiei zilei de 09/09/2009. Unii au emis ipoteza izbucnirii unei epidemii mortale de gripa porcina, in vreme ce alti utilizatori de internet au imbratisat o idee mai putin "romantica": Pamantul va fi absorbit de catre o gaura neagra, creata de catre acceleratorul de particule din Geneva.

In realitate, se pare ca cele mai interesante lucruri de pe ordinea de zi sunt lansarea noului joc pentru calculator Beatles si a unui nou Apple iPod.

Ultimii ani nu au fost prea magulitori cu fanii Armageddon-ului. Pamantenii au trecut pragul noului mileniu fara a fi amenintati de catre norii apocaliptici, in vreme ce 06/06/2006 s-a dovedit a fi doar o zi banala, aproape lipsita de evenimente. Sperantele acestora au renascut in preajma datei de 09/09/2009, mai ales in Marea Britanie, unde numarul general pentru urgente este 999. Dezamagiti sau optimisti, amatorii de dezastre asteapta cu interes sosirea unei alte date "apocaliptice".

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI: