Secretul frumusetii? Prietenii urati…

11 09. 2009, 11:47

Metoda este oarecum simpla. Suntem sfatuite de multe ori sa ne alegem cu multa grija prietenele. Acest lucru este valabil in continuare, insa includeti si aspectul fizic printre normele care trebuie indeplinite. Cu alte cuvinte, daca te vei inconjura de persoane mai putin atractive, ai toate sansele sa iesi in fata. Studii de psihologie arata ca parerea pe care ne-o facem despre noile cunostinte este influentata direct de catre anturajul in care se regasesc.

"Se creeaza tendinta unui contrast atunci cand stai alaturi de cineva de acelasi sex. Daca prietena ta nu este atractiva, atentia va fi concentrata asupra ta", declara Anthony Little din cadrul Universitatii Stirling.

Desigur ca exista posibiliatea ca tocmai tu sa fii partea mai putin atractiva, ceea ce te va pune intr-un con de umbra. In aceste cazuri, poti sa iti lasi prietenele frumoase mai des acasa. O alta metoda sigura de a atrage atentia este si sa ai in jurul tau cat mai multi membri ai sexului opus. Este ceea ce expertii numesc "the Hugh Hefner effect".

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI: