Este aceasta dovada ca extraterestrii chiar ne rapesc vitele?

16 10. 2009, 13:23

Iar o analiza mai amanuntita a imaginilor, obtinute cu ajutorul unei camere foto de catre un martor ocular, le-a intarit si mai mult convingerile. Blogul "Inexplicata", dedicat fenomenelor paranormale, informeaza ca saptamana trecuta o bovina a fost identificata "zburand" deasupra orasului Rosario, pana cand a fost inghitita de o farfurie zburatoare.

Ca in majoritatea cazurilor de acest fel, imaginile disponibile nu sunt foarte clare, lasand loc pentru speculatii si interpretari. Tocmai de aceea, cercetatorii OZN de la Vision Ovni au incercat o cercetare mai amanuntita. Concluziile lor?

1.Obiectele din fotografie nu prezinta manipulare digitala

2. Exista o corespondenta intre stralucirea imaginii si unghiul sub care cade sursa de lumina (Soarele)

3. In procesele non-destructive de super-rezolutie aplicate imaginii, unul dintre obiecte (cel alb, din partea stanga) pare sa fie o bovina cu laterala dreapta orientata catre camera, capul atarnandu-i spre stanga.

4. Se poate deduce, dupa pozitia sa, ca animalul fotografiat in aer este fie mort, fie in stare de soc.

5. Cei care au analizat fotografia sunt destul de convinsi ca i-au identificat copitele, coada si capul presupusei vite.

6. Obiectul considerat a fi nava extraterestra (mai inchis la culoare si aflat spre dreapta imaginii), are, in opinia analistului, un diametru de 8 - 10 metri si o inaltime de aproximativ 2.5 metri.

7. Un soi de raza emisa de catre OZN ar fi fost si ea surprinsa de camera, insa nu poate fi in intregime identificata ca atare.

8. Prin aplicarea unor filtre, se poate observa ca OZN-ul emite jeturi de caldura puternic ionizata prin sectiunile sale superiora si inferioara.

9. Analizele volumetrice arata ca obiectul are forma discoidala si ca stralucirea sa corespunde cu lumina aruncata de Soare.

10. OZN-ul este inconjurat de un fel de element triunghiular si de un altul circular, asemanatoare unui soi de plasma.

Sursa: Io9

Imaginea de cover este un trucaj, nu o fotografie propriu-zisa legata de cazul prezentat!

CITESTE SI: