Aceasta este femeia vampir!

09 11. 2009, 12:51

Pe timp de zi, Suzie Park, in varsta de 36 de ani, din Marea Britanie, este o femeie normala, maritata, ce lucreaza ca voluntar la un centru special pentru copiii cu dizabilitati, unde ii invata pe acestia sa citeasca, sa gateasca si sa cante. Insa atunci cand cortina noptii cade peste oras, ea se transforma in Lady V, un vampir ce isi doarme somnul intr-un sicriu antic, detesta usturoiul si se imbraca numai in negru.

"Mereu am trait cu senzatia ca ceva din viata mea lipseste si nu stiam ce. Apoi, cu sase ani in urma, am intalnit un barbat care isi spunea Lordul Sebastian, traia ca un vampir si mi-a prezentat stilul sau de viata. Am intrat intr-o comunitate de oameni-vampiri si m-am adaptat foarte repede. De la prima gura de sange uman am stiut ca asta imi lipsea. Am stiut ca m-am regasit pe mine insami si Lady V s-a nascut", declara Suzie.

Potrivit lui Suzie Park, vampirii reali au aparut pentru prima oara in anii '80, ca o ramificatie a miscarii punk. Principala diferenta dintre acestia si omologii lor fictionali este aceea ca vampirii umani nu musca oamenii pentru a-si obtine doza de sange si in mod cert nu sunt sufletele negre condamnate sa traiasca ziua inchise intr-o pivnita si avand o teama viscerala fata de lumina soarelui.

"Desigur, nu iau sangele altora, ci imi fac o mica taietura intr-o vena din bratul stang si il beau pe cel propriu. Este singurul lucru care imi potoleste setea si ma face sa ma simt vie. Sotului meu ii plac la nebunie caninii mei ascutiti, pe care i-am obtinut cu ajutorul unui dentist special pentru 100 de dolari, si lentilele mele de contact de culoare rosie. Eu si prietenii mei vampiri nu suntem rai, nimeni nu are de ce sa se teama de noi. De fapt, este posibil ca multi sa aiba chiar un vecin sau un prieten apropiat cu aceasta inclinatie. Nu se stie niciodata", a mai adaugat Suzie Park.

Sursa: The Sun

CITESTE SI: