Prima pagină D:News

DESCOPERA.ro are nevoie de tine!

Redactia Descopera.ro | 11.20.2009 | ● Vizualizări: 51
DESCOPERA.ro are nevoie de tine!     descopera.ro, chestionar, cititorii descopera + zoom
Galerie foto (1)

Vreme de trei ani de zile, site-ul de stiinta, natura, tehnologie si calatorii DESCOPERA.ro a fost alaturi de tine, tinandu-te zi de zi la curent cu cele mai noi descoperiri si inventii stiintifice. Acum, in pragul unui nou an in care iti vom pregati numeroase surprize, DESCOPERA.ro are nevoie de parerea ta.

Lansat in septembrie 2006, www.descopera.ro si-a propus sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Pentru a-si indeplini aceasta misiune, articulata in sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.ro a adus zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, a investigat si analizat amanuntit fenomene controversate, inventii sau descoperiri de ultima ora si si-a invitat cititorii sa exploreze lumea si sa se pronunte asupra franturilor de viitor si de trecut surprinse in articole bine documentate.

Astazi, dupa ce numarul cititorilor nostri a crescut semnificativ de la luna la luna, DESCOPERA.ro are nevoie de parerea ta! Hai sa ne cunoastem mai bine! Completeaza un scurt chestionar si spune-ne mai multe despre tine si despre ceea ce astepti de la noi. Spune-ne ce iti place mai mult sau mai putin la site-ul nostru, care sunt domeniile tale de interes si ce parere ai despre noi. Chestionarul nostru se completeaza in mai putin de 7 minute si ne va ajuta ca in 2010 sa fim mai aproape de tine, sa-ti oferim exact ceea ce iti doresti de la noi. Iti multumim!

Click aici pentru a completa chestionarul nostru!