2010: Nostradamus a prezis al treilea Razboi Mondial in 2010?

14 12. 2009, 12:39

Pavel Globa, un faimos astrolog rus, crede ca 2010 va fi un an mai usor pentru rusi, insa Europa si SUA ar trebui sa se astepte la un declin economic si mai pronuntat. Cercetatorii manuscriselor lui Nostradamus cred ca aceste predictii pentu anul urmator se gasesc in al zecelea catren din ce-a de-a zecea centurie.

Pasajul mentioneaza, pe langa fecioara misterioasa si liderul aducator de distrugere, si "Arca de furie a Satanei", iar interpretatorii cred ca aceasta s-ar putea referi la o racheta balistica. Specialisti faimosi in studierea centuriilor lui Nostradamul cred despre catrenele acestuia ca anunta urmatoarele evenimente pentru 2010:

- posibila incepere a celui de-al treilea razboi mondial in noiembrie, in care arme bacteriologice si chimice vor fi intrebuintate
- vor exista conflicte intre occidentul european si SUA
- un conflict se va isca intre Marea Britanie si Franta
- exista posibilitatea unui conflict militar armat in peninsula Crimeea.
- Europa va suferi un picaj economic
- in Marea Neagra va avea loc o catastrofa care va implica hidrogenul sulfurat.

Nici criza economica nu va trece. Unii dintre cei mai faimosi astrologi au prezis ca problemele economice se vor agrava in 2010 si multe companii mari se vor declara falimentare. Aceasta va duce la foamete, conflicte etnice si religioase si la probleme ecologice. Incalzirea globala va deteriora masiv culturile agricole si un conflict armat este posibil in Asia Centrala. Rusia va fi afectata de un val de cutremure, dintre care unul va distruge o cladire uriasa. Multe cataclisme vor avea loc si pe teritoriul Statelor Unite. Pe 11 noiembrie 2010, un razboi va fi declansat intre doua tari mari, iar numai cei care se vor ascunde in est sau in Caucaz vor supravietui. Patru regi se inclesteaza intr-o batalie si astfel izbucneste cel de-al treilea razboi al lumii, sustin interpretii misterioaselor catrene.

Sursa: Aroundglobe

CITESTE SI: