Prima pagină D:News

SIDA: Cea mai mare minciuna din istoria medicinei?

12.17.2009 | ● Vizualizări: 6968
SIDA: Cea mai mare minciuna din istoria medicinei?     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Timp de 30 de ani, SIDA s-a aflat in topul listei celor mai infricosatoare boli ale planetei. In ultima perioada, omenirea s-a confruntat cu amenintarea gripelor porcina si aviara, iar SARS a semanat, de asemenea, panica la nivel global. Dar unde sunt milioanele de morti pe care le promiteau aceste boli? Unde este Africa parasita din cauza presupusei extinctii cauzate de SIDA?, se intreaba scepticii.

"Nu cred ca SIDA este incurabila. Sistemul imunitar slabit esteo problema care ne bantuie de 200 de ani. Poate fi rezolvata.Virusurile aflate in sangele celor care au SIDA nu reprezinta cauzaacestei boli, ci tocmai o consecinta a imunodeficientei. Oameniicred ca SIDA nu poate fi vindecata, deoarece in anii '80, doidoctori, americanul Robert Gallo si francezul Luke Montanye, aureusit sa convinga lumea ca aceasta boala este cauzata de "virusuldeficientei imunitare umane" (HIV). Totusi, acest virus nu poate fiidentificat in corpul omenesc. Pacientii bolnavi de SIDA suntdiagnosticati prin teste care identifica in sange anticorpi, si nuHIV. Acesti anticorpi se dezvolta in circuitul sanguin atunci candorice virus sau bacterie intra in corp. Cand anticorpii suntprezenti in sange, nu inseamna ca acesta este si infectat de vreunvirus. Diagnosticarea HIV seropozitiva socheaza deaorece promotoriiSIDA au convins pe toata lumea ca pacienti infectati cu acest virusvor muri mai devreme sau mai tarziu din aceasta cauza, boala fiindincurabila", declara Gor Shirdel, doctor in medicina din Irlanda,care a vindecat doi oameni de "boala secolului".

Conform aceluias cercetator, astazi, nu mai putin de 6.000 dedoctori si cercetatori de renume din toata lumea s-au raliatoficial ideii ca SIDA poate fi vindecata. Intre acestia se numarasi Robert Willner, autorul cartii "Deceptia Mortala, care, in 1993,s-a injectat singur cu sangele unui pacient infectat cu HIV, fara afi la randul sau infectat. A declarat ca a vrut sa puna astfelcapat celei mai mari minciuni din istoria medicinei.

"Indiscutabil, imunodeficienta exista. Atunci cand pacientii cudeficiente imunitare sunt expusi virusurilor sau bacteriilor mor detuberculoza, de pneumonie, de surmenaj si salmonella. SIDA esteasociata cu zeci de boli care nu sunt legate direct de ea. Niciopersoana nu a murit, propriu-zis, de SIDA. Este doar o afacereprofitabila pentru marile companii farmaceutice si pentruorganizatiile medicale internationale", a mai adaugatShirdel.

Cu tot acest entuziasm al somitatilor lumii medicale exista, incontrapartida, si aceia care propun ca este o nebunie ca acesteteorii sa imbrace forma de decrete oficiale, intrucat oameniinfectati cu SIDA exista cu milioanele in lume si o asemeneaoficializare ar conduce la sistarea oricaror fonduri alocatevindecarii lor. Ar insemna refuzarea dreptului la viata pentru totiacesti indivizi, fara nicio justificare. Asadar, pana candexistenta SIDA nu va fi negata 100%, teoriile despre acest lucruvor ramane numai teorii.

Sursa: AroundglobeCITESTE SI: