Donezi sange? Primesti bere!

26 01. 2010, 10:00

Neobisnuita metoda de promovare a beneficiat de sprijinul unui numar de 6 pub-uri si berarii din orasul Tacoma, ai caror proprietari s-au declarat mai mult decat incantati de oportunitatea de a servi o cauza umanitara.
"La inceput a fost foarte hazliu sa vedem cozile de oameni care se inghesuiau la centrul de recoltare. Cascade este primul centru din statul Washington unde a fost lansata promotia "Pint-forPint BloodDrive", declara Jamie Pernaa, directorul de comunicare al centrului de recoltare sanguina. Donatorii de sange trebuie sa aiba peste 21 de ani, urmand ca fiecare sa primeasca cate un cupon special pe care este trecuta sedinta de donare de sange, alaturi de cantitatea de bere primita.

Donatorii obisnuiesc sa serveasca masa la pub-urile respective, urmand sa se intoarca in aceleasi locatii pentru a savura linistiti berile promise, dupa ce au donat in prealabil sange. Metoda a avut un asemenea feed-back incat Karen Minahan, purtatoarea de cuvant a organizatiei Mothers Against Drunk Driving, a declarat ca forul local pe care il reprezinta nu are nimic de obiectat impotriva neobisnuitei promotii, atata timp cat acesta indeplineste toate cerintele emise de Washington State Liquor Board Regulations si nicio bere nu este servita minorilor.

Sursa : The News Tribune

CITESTE SI :