Prima pagină D:News

Cea mai mare colectie de Pokemoni din lume

Redactia Descopera.ro | 02.18.2010 | ● Vizualizări: 753
Cea mai mare colectie de Pokemoni din lume     no tags + zoom
Galerie foto (1)

O tanara din Marea Britanie a luat sloganul Pokemon “Gotta catch ‘em all!” (“Tre’ sa-i prinzi pe toti!”) ad literam si a ajuns cea mai mare colectionara de jucarii si obiecte cu tematica Pokemon din lume.

Lisa Courtney, in varsta de 21 de ani, a fost recunoscuta oficial de reprezentantii Guinness World Records drept cea mai mare colectionara de Pokemoni din lume, dupa ce acestia au numarat nu mai putin de 12.113 de jucarii Pokemon detinute de englezoaica. Lisa, originara din oraselul Welwyn Garden City si-a inceput colectia de "monstri de buzunar" (pocket monster - pokemon) in urma cu 13 ani, si nu s-a oprit din cumparat Pikachui, Bulbasauri sau Charmander nici in prezent.

De altfel, pasiunea pentru personajele create de artistul plastic Satoshi Tajiri, in 1996, pentru Nintendo, a determinat-o pe Lisa sa calatoreasca de 4 ori in Japonia - locul de bastina al monstrisorilor - si sa studieze cultura si civilizatia nipona. "Nu as fi reusit sa strang aceasta colectie daca familia nu ar fi fost alaturi de mine. Ganditi-va ca intreaga noastra casa, pe care am redenumit-o Pokemon Centre Europe, este arhiplina de pokemoni", declara tanara.

CITESTE SI: