Mai nou, chiar si cateii socializeaza pe Twitter

22 02. 2010, 13:06

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa atasezi dispozitivul wireless Puppy Tweets de zgarda cainelui, sa conectezi la calculator receiver-ul USB, sa instalezi un program pe calculator si sa-i creezi catelului un cont pe Twitter. Intreaga distractie costa 22 de euro.

Puppy Tweets inregistreaza activitatile obisnuite ale catelului si le traduce prin tweet-uri comice sau ironice: pe care le posteaza pe deja celebrul portal de socializare online, pentru a-i binedispune pe stapanii stresati ai animalului. Dispozitivul are pregatite peste 500 de tweeturi pentru fiecare activitate frecventa a cainelui - scarpinat, dormit, mancat, latrat etc. -, iar de fiecare data cand detecteaza acea activitate trimite automat un tweet. De exemplu: "Acum schelalai pentru ca mi-e dor de tine. Misca-ti fundul acasa si da-mi de mancare". Iar in cazul in care aveti un catel hiperactiv, care alearga mult in jurul cozii, va puteti trezi cu mesajul: "In cele din urma mi-am prins coada aia pe care o urmaream de o viata. Auuuu!"

Posesorii de patrupede isi pot urmari favoritii pe computer sau pe smart phone-uri; iar Puppy Tweets functioneaza atat cu PC-urile, cat si cu MAC-urile.

Ai cont pe Twitter? Urmareste DESCOPERA pe Twitter, aici.

Sursa: dailywireless

CITESTE SI: