Rasul gunoier din Moscova

23 02. 2010, 11:00

Ultimul incident de acest fel s-a petrecut in decursul acestei luni, cand Vitali Ratner, directorul Centrului pentru Reabilitarea Animalelor Salbatice, a anuntat ca a fost gasit un ras care se ascundea intr-un tomberon apartinand unei fabrici din nord-estul Moscovei.

Spre deosebire de confratii sai salbatici care coboara in oras sa vaneze ciori si pisici sau sa scormoneasca in gunoaie, rasul care dormea linistit in tomberon, evadase dintr-o gradina
zoologica particulara. Felina a fost prinsa cu ajutorul unui lasou de catre angajatii municipali, dupa ce locuitotii din apropiere au anuntat in prima instanta fortele de politie.

"Animalul s-a trezit brusc din somn, cand ne-am apropiat, dupa care a tasnit in viteza si s-a catarat intr-un copac. Am incercat sa-l tranchilizam, dar rasul si-a scos seringa infipta in laba inainte ca serul sa-si faca efectul. Am fost nevoiti sa-l prindem cu lasoul" incheie Vitali Ratner, care declara in continuare ca politia va cauta si amenda propietarii gradinii zoologice.

Sursa: RiaNovosti

CITESTE SI :