Nou-nascuti sau proaspat vopsiti? (FOTO)

25 03. 2010, 12:52

Fosta bucatareasa, Glenda Ewart si-a descoperit talentul de sculptor de papusi in timpul primei sale sarcini. Acum, creeaza papusi de bebelusi realistice, folosind multiple straturi de vopsea, pentru a reda textura catifelata a nou-nascutilor. Dupa ce vopseaua este uscata in cuptor, incepe partea cea mai laborioasa: implantarea a peste 20.000 de fire de mohair in scalpurile papusilor.

Dupa cum stim, cei mai multi parinti se plang ca fii si fiicele lor cresc prea repede si si-ar dori sa ii pastreze cumva mici si adorabili pentru vesnicie. Ei bine, copiii "renascuti" ai Glendei sunt cel mai aproape de implinirea acestui vis, iar femeia isi vinde creatiile parintilor din toata lumea. Petrece mult timp lucrand la fiecare papusa in parte, mai ales pentru ca incearca sa o faca pe fiecare unica.

Vopsirea papusilor, implantarea parului lor si si inmiresmarea, astfel incat sa aiba izul nou-nascutilor, pot dura mai multe saptamani pentru un singur exemplar. Cele cateva fotografii din galerie sunt graitoare pentru talentul femeii, dar pagina sa oficiala merita cu siguranta vizitata.

Sursa: Odditycentral

CITESTE SI: